Hoe gaan we tewerk?

Verkennend gesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we uw ideeën, wensen en verwachtingen. Dit kan bij u thuis of in onze toonzaal. Indien gewenst kunnen we het bouwdossier opstarten. 

Ontwerp, calculatie & planning

In deze fase maken wij een ontwerp op basis van uw wensen en onze adviezen. Aan dit ontwerp wordt een offerte gekoppeld met duidelijke detaillering. Zo weet u waar u aan toe bent en zijn er geen onvoorziene meerkosten achteraf.  

We maken ook duidelijke afspraken over wie wat doet. Uiteraard is het steeds mogelijk een deel van de werken in eigen handen te nemen. 

Na akkoord staan wij gratis in voor de meldingsplicht op de gemeente, als de uitbreiding kleiner is dan 40 m². Bij grotere projecten waarvoor een architect vereist is, kunnen we u met plezier iemand adviseren maar het staat u vrij samen te werken met iemand naar keuze. 

Werfopvolging en begeleiding

Gedurende het ganse traject hebt u één vast aanspreekpunt. Evelien staat in voor de werfopvolging en coördinatie. U kunt bij haar terecht met vragen, het nodige advies en ondersteuning bij eventuele eigen werken. 

Wij kiezen er bewust voor om enkel met eigen vakmensen te werken. Op die manier kunnen wij garant staan voor een snelle afhandeling en vlotte coördinatie. U kunt terecht bij één aanspreekpunt wat zorgt voor een pak minder stress.

Van metsen, pleisteren en vloeren tot schrijnwerk en elektriciteit, wij hebben alle kennis in huis. Het begint allemaal met een idee, dat wij graag omzetten in een concreet plan met heldere prijzen. 

Na service

Ook na oplevering van het project staan wij nog tot uw dienst voor het aanvragen van premies of subsidies. We bezorgen u automatisch de nodige documenten om uw aanvraag makkelijk te volbrengen.

Wij staan garant voor een aansprakelijkheid van 10 jaar. Want ook dat is zorgeloos (ver)bouwen. 

Herstellingen of vervangingen nodig? Zelfs wanneer de plaatsing niet door ons gebeurde kunt u bij ons terecht. 

Bekijk onze projecten
Interesse in onze bouwprojecten?
Contacteer ons